2 Aralık 2009 Çarşamba

HABERLER / DUYURULAR

HABERLER / DUYURULAR


İNECİK KÖYÜ KALKINMA VE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİMİZİN KURULUŞU TAMAMLANDI.
31 .12.2009 tarihinde başvurusunu yaptığımız derneğimiz Dernekler Kanunu hükümlerine göre kuruluşu bulunan İNECİK KÖYÜ KALKINMA VE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ dernek tüzüğü İl Dernekler Müdürlüğünce yasaya uygun olduğu bildirilerek 20.01.2010 tarihinde kuruluşu yapılmış ve derneğe 35-052-013 kütük numarası verilmiştir.Dernek kuruluşu 30.06.2010 tarihinde Karaburun Kaymakamlığı yazı işlerince M.Cengiz TÜMER'e tebliğ edilmiştir.
Türk Medeni Kanununun 62. maddesi gereği tebliğ tarihinden itibaren 6 ay içinde ilk genel kurulumuzu toplamamız gerekmektedir. Bu nedenle 01.08.2010 tarihinde saat 16.00 da İnecik Köy Kahvesinde 1. Olağan Genel Kurulumuz yapılacaktır.
Hayılı olmasını temenni ediyoruz.
DERNEK LOGO TASLAKLARIMIZ HUZURLARINIZDA
Hadi SAĞIN tarafında geliştirilen Derneğimiz LOGO örnekleri dernek kurucu üyeleri ile paylaşıldı. Her biri ayrı bir değer taşıyan çalışmalar oylamaya sunuldu.Oylama sonucu sekiz çalışmadan biri Dernek Logosu olarak belirlenecek.



İKİ PROJEYLE İZKA'YA BAŞVURULDU
Hadi SAĞIN'ın yazdığı "İzmir ili Yarımada turizminde yeni ve sürdürülebilir turizm alanları oluşturulmasına yönelik bir pilot uygulama: Kaynarpınar girişinin düzenlemesi ve plajına mavi bayrak altyapısı oluşturulması" ve Tamer CANTÜRK'ün yazdığı " Kahve Bahane; köy kahvesi restorasyonu" başlıklı iki projeyle köy muhtarlığı adına 25.03.2010 tarihinde İZKA' ya başvuruldu. Her iki projeye de başarılar diliyoruz.

DERNEK İÇİN İLK ADIM ATILDI.
İnecik Köyü Kalkınma ve Güzelleştirme Derneğinin kuruluşu için ilk adım atıldı. Köy Muhtarımız İlyas YILMAZER'in kurucu başkanlığında Bekir Hadi SAĞIN, Mehmet Cengiz TÜMER, Belgin ESEN, Selvi AKDUT, Tamer CANTÜRK ve Ayşe FURUNCU'nun önderliğinde tüzük ve kuruluş dosyası tamamlanarak Karaburun Kaymakamlığına teslim edilmek üzere hazırlandı.
02.12.2009

KÖYÜMÜZDE KANALİZASYON VE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENİYOR
Köyümüzde olmayan kanalizasyon şebekesi döşenirken mevcut içme suyu şebekesi de yenileniyor. Yaklaşık 15 gün sonra tamamlanacak kanalizasyon şebeke çalışmalarından sonra şebekenin arıtma sistemine bağlanması ve evlerin şebekeye bağlanması da yaklaşık 20 - 25 gün içinde tamamlanacak. Köydeki ikamet edilen evlerin yaklaşık % 98 i sisteme bağlanırken kot farkı nedenitle çok az sayıdaki konut sistem dışı kalacak. Kanalizasyon şebeke çalışmaları Kaynarpınar mevkiinde de sürüyor.
02.12.2009



CEMAL KARAYIL VEFAT ETTİ
Köyümüz sakinlerinden Cemal KARAYIL bir süredir tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde 29 Kasım 2009 günüğ vefat etti. 30 Kasım 2009 Pazartesi günü İnecik Köyü camiinde kılınan öğle namazını takiben İnecik Köyü Kabristanına defnedildi. Merhuma Tanrıdan rahmet, kederli ailesi ve köy halkına başsğlığı dileriz.
02.12.2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder